Sziasztok! Aki nem ismerné fel ezt a képet annak elmondom....World Trade Center 2001. 09. 11. (911)Bevezetésnek csak ennyit szeretnék írni.












Szeretnénk megemlékezni pár mondatban az aznap történtekről. Lehet ez Magyarországot nem annyira érintette mint azokat az embereket akikkel ez mind megörtént, de szerintem nekünk is ki kell fejeznünk valamilyen módon az együttérzésünket, és mi ezt ezzel a postal szeretnénk megtenni. A 2001. szeptember 11-i terrortámadás során közel 3000 ember vesztette életét (2974). Aznap reggel több terorista négy amerikai légitársaság birtokában lévő repülőgépet térített el és használt fel tömegpusztító célokra:

-Az American Airlines 11-es Boston–Los Angeles járata New York-i idő szerint 8:46-kor

-a United Airlines 175-ös, szintén Boston–Los Angeles járata 9:03-kor csapódott a WTC déli tornyába (Ezt a televíziós társaságok már élőben közvetítették)

-Az American Airlines 77-es Washington (Dulles International Airport)–Los Angeles járata Washingtonban az USA védelmi minisztériumának épületébe, a Pentagonba csapódott

-a United Airlines 93-as Newark–San Francisco járata, amelyet feltételezések szerint a Fehér Háznak akartak vezetni a terroristák, Pennsylvania államban egy Shanksville melletti mezőn lezuhant.


És végül pár képpel és egy egy perces néma csenddel szeretnénk befejezni ezt a postot:

























































































































 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/A postot Vekk & Kisfigi írta ;)
(Nagyrészben Vekk:)/
 

Szerző: Vekk

8 komment

Címkék: wtc tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://bakkfitty.blog.hu/api/trackback/id/tr551376656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

123David456 2009.09.12. 09:54:17

Megdöbbentő hogy mit műveltek akkor.. én ezek után kapásból atom bombát dobtam volna irakra meg mittomén melyik terrorista nemnormálishülyegyerek országra.. a videóban az a telfonbeszélgetés szerű dolog meg.. áááh.. szörnyű... :(

NEXUS-303 · http://azigazsagoldala.blog.hu 2009.09.13. 17:33:39

Szépen felmondtad az agymosott média szövegét.

Amúgy ha veszed a fáradságot hogy kb 5 oldfalt elolvasol egy katonai könvvből ami épületrobbantásról szól és utana megnézed a videot, redöbbensz te is mekkora baromságokat írtál szerintem...

NEXUS-303 · http://azigazsagoldala.blog.hu 2009.09.13. 17:34:46

@123David456:

NA - ezert lehetett megtámadni irakot az usa részéről(es megölni több tizezer iraki civilt mellesleg) mert mindenki olyan birka mint te.

Vekk 2009.09.14. 14:48:36

@NEXUS-303: Érdekes feltevés az amit mondtál. Jó igazad van nem csak dicsérni lehet amit írok(unk), mert az építő kritika a leghasznosabb.

Azért:

Egy: Mért írtam volna baromságot? Talán nem hiszed el, hogy a WTC-t lerombolták, vagy szerinted nem terrortámadás volt hanem pár pilóta elaludt a gépen, vagy szerinted nem halt meg közel 3000 ember?

Kettő: Én legalább vettem a fáradságot, hogy utánanézzek,keresek képeket,videót,szöveget írjak. Te arra nem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd amit írtál...

NEXUS-303 · http://azigazsagoldala.blog.hu 2009.09.14. 16:16:59

Először is menj be a blogomba, és nagyjából képben leszel.

"Talán nem hiszed el, hogy a WTC-t lerombolták, vagy szerinted nem terrortámadás volt hanem pár pilóta elaludt a gépen, vagy szerinted nem halt meg közel 3000 ember?"

Másodszor, felrobbantották az épületeket, (Mondom máshogy hogy megértsd: lezárták a WTC-t és egy teljes hétvégén át pakolták belé az anyagot, és a drótozást, majd szisztemetikusan felrobbantották) az hogy beleszálltaka gépek nos annak vajmi kevés köze volt ahhoz hogy leomlott.

Sőt, (bár ez neked kurva sok lesz az igazságból egyszerre) nem csak hogy sima robbanótöltetek voltak hanem katonai táskába beleférő pici NUKÉLEÁRIS töltetek. Azért volt enynire kurva sok hamuszerű por, a robbanás iszonyatos ereje miatt és ezért mértek még a területen hetekkel az összeomlás után is sokkal magasabb hűmérségletet mint az ÉGŐ UZEMANYAG MAXIMÁLIS HŐMÉRSÉKLETE.

Kb ez olyan példa mint amikor fejbevágod a szomszédot egy lapáttal és ráfogod hogy azért halt meg mert túl magas volt a vérnyomása.

kisfigi 2009.09.14. 16:50:05

@NEXUS-303:
Figyelj Nexus, itt nem arról van szó hogy melyik teória az igaz..
Egyszerű a dolog, akármi is történt, sok ártatlan ember meghalt. Ez tény. A post csak ezen emberek megemlékezéséről szólt. Szóval vagy vagy érezz te is velük/velünk együtt vagy maradj mostmár csendben, miután a véleményed kifejtetted.

Noret 2009.10.05. 22:13:37

Már bocs gyerekek, de ti mit éreztek együtt?:D Jó lenne már egy olyan cikket is olvasni, amiben a komminizmus magyar áldozatairól van szó és róluk megemlékezni... Amerikától sok szart kaptunk, nem kell hogy minden tragédiájukról a világ minden pontján megemlékezzenek. Ők törődnek vajon velünk? Nem, és nem is fognak.

kisfigi 2009.10.12. 20:04:20

Teron ne hungaristakodj itten:D Attól hogy nem tudsz róla ki tudja 1-2-3 amcsi mit gondol rólunk meg mikor emlékezik meg rólunk... Ők se tudják hogy mi Lacival megtettük, honnan is tudnák, ennyi erővel ők is szidhatnának minket ugyan ezzel az okkal.
süti beállítások módosítása